
Oogstseizoen Madagaskar is begonnen!
Heading 1
Ons verhaal begint in 2004 met Henk de Kroon, een man met een grote passie voor eerlijke handel en pure smaak. Vanuit de overtuiging dat vanille meer kon zijn dan een luxeproduct, reisde hij af naar Papoea-Nieuw-Guinea. Daar werkte hij met lokale boeren, gaf scholing en hielp hen via coöperaties aan microkrediet. Zo konden zij – naast koffie – ook hoogwaardige vanille gaan telen. Vanaf het begin hielden we toezicht op elk aspect van het proces: van bloei tot fermentatie, van plant tot peul.
Heading 2
Ons verhaal begint in 2004 met Henk de Kroon, een man met een grote passie voor eerlijke handel en pure smaak. Vanuit de overtuiging dat vanille meer kon zijn dan een luxeproduct, reisde hij af naar Papoea-Nieuw-Guinea. Daar werkte hij met lokale boeren, gaf scholing en hielp hen via coöperaties aan microkrediet. Zo konden zij – naast koffie – ook hoogwaardige vanille gaan telen. Vanaf het begin hielden we toezicht op elk aspect van het proces: van bloei tot fermentatie, van plant tot peul.




Heading 2
Ons verhaal begint in 2004 met Henk de Kroon, een man met een grote passie voor eerlijke handel en pure smaak. Vanuit de overtuiging dat vanille meer kon zijn dan een luxeproduct, reisde hij af naar Papoea-Nieuw-Guinea. Daar werkte hij met lokale boeren, gaf scholing en hielp hen via coöperaties aan microkrediet. Zo konden zij – naast koffie – ook hoogwaardige vanille gaan telen. Vanaf het begin hielden we toezicht op elk aspect van het proces: van bloei tot fermentatie, van plant tot peul.
